Sopimukset

Tietosuojakäytäntö

Viimeisin päivitys: 11. toukokuu 2023

1 Dinossi Technology Limited Companyna ("Dinossi") pyrimme suojelemaan sivustoamme käyttävien jäsentemme yksityisyyttä varmistaaksemme, että käyttäjämme hyötyvät palveluistamme turvallisesti ja täydellisesti. Tältä osin tämä Dinossin tietosuojakäytäntö ("käytäntö") on laadittu käsittelemään jäsentemme henkilötietoja täysin henkilötietosuojalain nro 6698 ("laki") mukaisesti ja tiedottamaan käyttäjillemme tässä yhteydessä. Dinossi.com evästekäytäntö on olennainen osa tätä käytäntöä.

Tämän käytännön tarkoituksena on antaa Dinossille tietoja Sivuston jäseniltä/vierailijoilta/käyttäjiltä (jota kutsutaan yhdessä "tiedonomistajaksi") www.Dinossi.com -sivuston ja mobiilisovelluksen (johon viitataan yhdessä "Sivusto") toiminnan aikana. "), jota Dinossi ylläpitää. Määrittää ehdot, jotka koskevat Dinossin kanssa jakamien tai Dinossin tuottamien henkilötietojen käyttöä tietojen omistajan Sivuston käytön aikana.

Mitä tietoja käsitellään?

Alla on listattu Dinossin käsittelemät tiedot, jotka ovat lain mukaisia henkilötietoja. Ellei nimenomaisesti toisin mainita, termi "henkilötiedot" tässä käytännössä esitettyjen ehtojen puitteissa sisältää alla luetellut tiedot.

Henkilöllisyystiedot

Viestintätiedot

Käyttäjän tiedot

Käyttäjän tapahtumatiedot

Tapahtuman suojaustiedot

Taloustiedot

Markkinointitiedot

Pyynnön/valituksen hallintatiedot

Henkilötietolain 3 ja 7 §:n mukaisesti peruuttamattomasti anonymisoituja tietoja ei hyväksytä henkilötiedoiksi mainitun lain säännösten mukaisesti, ja näihin tietoihin liittyvät käsittelytoimet suoritetaan ilman, että niitä sidotaan. tämän politiikan määräyksiä.

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitukset

Dinossi käsittelee Tietojen omistajan antamia henkilötietoja, luo jäsenrekisteröinnin ja -tilin sekä ylläpitää niihin liittyvää kirjaa, jotta Tietojen omistaja voi hyötyä Sivuston kautta tarjottavista palveluista, havaitsee järjestelmävirheet ja seuraa suorituskykyä sekä parantaa Sivuston toimintaa, ylläpito- ja tukipalvelut sekä varmuuskopiointipalvelut liiketoimintayksiköt suorittavat tarvittavat toiminnot hyödyttääkseen asianomaisia ihmisiä Dinossin tarjoamista tuotteista ja palveluista, mukaan lukien niiden esittelytarkoitukset ja asiaankuuluvien liiketoimintaprosessien toteuttaminen. toiminnot, joita vaaditaan näiden tuotteiden ja palveluiden suosittelemiseksi ja mainostamiseksi asianomaisille henkilöille räätälöimällä niitä asianomaisten ihmisten maun, käyttötottumusten ja tarpeiden mukaan, suorittamalla asianomaisten liiketoimintayksiköiden toteuttamiseen tarvittavat työt Dinossin harjoittaman kaupallisen toiminnan ja siihen liittyvien liiketoimintaprosessien toteuttaminen, Dinossin ja sen liikesuhteissa olevien henkilöiden oikeudellisen, teknisen ja kaupallis-ammatillisen turvallisuuden varmistaminen sekä Dinossin kaupallinen ja/tai liiketoiminta Se voidaan käsitellä strategioiden suunnittelun ja toteuttamisen tarkoituksiin.

Henkilötiedot, joita käsitellään tietojen omistajien nimenomaisen suostumuksen ja käsittelyn tarkoitusten mukaisesti

Dinossi valvoo Tietojen omistajan nimenomaisen suostumuksen puitteissa Tietojen omistajan liikkeitä Sivustolla ja parantaa käyttökokemusta, luo tilastoja, profiileja, suoramarkkinointia ja uudelleenmarkkinointia, luo Tiedonomistajakohtaisia promootioehdotuksia ja välittää ne Tiedon omistajalle , ja voi käsitellä tietoja käyttääkseen tässä yhteydessä saatuja tietoja kaikenlaisessa mainonnassa ja materiaalisisällössä ja voi jakaa nämä tiedot alla mainittujen osapuolten kanssa.

Henkilötietojen siirto:

Dinossi voi siirtää Tietojen omistajan henkilötiedot ja näiden henkilötietojen avulla saadut uudet tiedot kolmansille osapuolille, joiden palveluita Dinossi käyttää saavuttaakseen tässä tietosuojaselosteessa määriteltyjä tavoitteita, rajoitettuna tällaisten palvelujen tarjoamisen tarkoitukseen. Dinossi, parantaakseen Tietojen omistajan kokemusta (mukaan lukien parannus ja personointi), varmistaakseen Tietojen omistajan turvallisuuden, havaitakseen vilpillisen tai luvattoman käytön, tutkiakseen toiminnan arviointia, poistaakseen Sivuston palveluihin liittyviä virheitä ja saavuttaakseen minkä tahansa tarkoituksen Tässä tietosuojakäytännössä määritellyt tiedot voidaan jakaa kolmansille osapuolille, kuten ulkoistamispalveluntarjoajille, isännöintipalveluntarjoajille, lakitoimistoille, tutkimusyrityksille ja puhelinpalvelukeskuksille, mukaan lukien tekstiviestien lähettäjät.

Henkilötietoja jaetaan Dinossi Technology Osakeyhtiön ja Dinossi Technology Osakeyhtiön virkamiesten, osakkeenomistajien, liikekumppaneiden, tavarantoimittajien, laillisesti valtuutettujen julkisten laitosten ja organisaatioiden sekä laillisesti valtuutettujen yksityisten instituutioiden kanssa 8 artiklassa määriteltyjen henkilötietojen käsittelyehtojen ja tarkoitusten puitteissa. Lain 9 §:n mukaisia tietoja voidaan jakaa ja siirtää ulkomaille näitä tarkoituksia varten lain 9 §:ssä ja henkilötietosuojalautakunnan päätösten mukaisesti.

Keräysmenetelmä ja henkilötietojen laillinen syy

Henkilötietoja kerätään Sivuston kautta ja sähköisesti. Edellä mainituista oikeudellisista syistä kerättyjä henkilötietoja voidaan käsitellä ja siirtää lain nro 6698 pykälässä 5 ja 6 sekä tässä tietosuojakäytännössä määriteltyihin tarkoituksiin.

Henkilötietojen omistajan oikeudet

Lain 11 §:n mukaisesti tietojen omistajat,

Saadakseen selville, onko heitä koskevia henkilötietoja käsitelty, pyytääkseen tietoja, onko heidän henkilötietojaan käsitelty,

oppiakseen henkilötietojen käsittelyn tarkoituksen ja sen, käytetäänkö niitä aiottuun tarkoitukseen, tuntemaan kolmannet osapuolet, joille henkilötietoja siirretään kotimaassa tai ulkomailla,

Pyydä henkilötietojen oikaisua, jos niitä on käsitelty puutteellisesti tai virheellisesti, ja pyytää, että tässä yhteydessä tehdyistä toimenpiteistä ilmoitetaan kolmansille osapuolille, joille henkilötietoja on siirretty,

Pyydä henkilötietojen poistamista tai tuhoamista, jos käsittelyä vaativia syitä ei enää ole, vaikka niitä on käsitelty lain ja muiden asiaa koskevien säännösten mukaisesti, ja pyytää, että tässä yhteydessä tehdyistä toimenpiteistä ilmoitetaan kolmansille osapuolille kenelle henkilötiedot on siirretty,

Henkilöllä on oikeus vastustaa häntä koskevan tuloksen syntymistä analysoimalla käsiteltyjä tietoja yksinomaan automaattisten järjestelmien kautta ja vaatia vahingonkorvausta, jos hänelle aiheutuu vahinkoa henkilötietojen lainvastaisesta käsittelystä.

Henkilötietojen omistajat voivat esittää tällaisten oikeuksien käyttöä koskevia pyyntöjä Dinossin lain nro 6698 puitteissa laatimassa henkilötietojen käsittelyä ja suojaa koskevassa politiikassa määritellyillä menetelmillä, jotka ovat saatavilla osoitteessa www.Dinossi.com. Dinossi viimeistelee nämä pyynnöt 30 päivän kuluessa. Dinossi varaa oikeuden periä pyynnöistä maksun henkilötietosuojalautakunnan määräämän maksutaulukon (jos sellainen on) perusteella.

Evästekäytäntö:

Dinossi Technology Limited Companyna ("Dinossi") pyrimme suojelemaan sivustoamme käyttävien ihmisten yksityisyyttä varmistaaksemme, että käyttäjämme hyötyvät palveluistamme turvallisesti ja täydellisesti.

Kuten monilla verkkosivustoilla, www.Dinossi.com ("Sivusto") ja mobiilisovellus (kaikkiin viitataan nimellä "Sivusto") käyttävät evästeitä henkilökohtaisen sisällön ja mainosten näyttämiseen vierailijoille, analyyttisten toimintojen suorittamiseen sivustolla ja seurata kävijöiden käyttötottumuksia.

Tämä evästekäytäntö on olennainen osa Dinossi.comin tietosuojakäytäntöä.

Dinossi on laatinut tämän evästekäytännön ("käytäntö") selittääkseen, mitä evästeitä sivustolla käytetään ja kuinka käyttäjät voivat hallita asetuksiaan tässä suhteessa.

Suosittelemme tutustumaan Dinossin tietosuojakäytäntöön saadaksesi tarkempia tietoja henkilötietojesi käsittelystä Dinossin toimesta.

Mikä on eväste?

Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka vierailemasi verkkosivustot tallentavat laitteellesi tai verkkopalvelimellesi selaimen kautta. Evästeitä luovat palvelimet, jotka liittyvät vierailemaasi verkkosivustoon. Tällä tavalla palvelin voi ymmärtää, milloin vierailija vierailee samalla sivustolla.

Evästeet eivät sisällä kävijöiden henkilötietoja, kuten nimeä, sukupuolta tai osoitetta.

Mitä evästeitä käytetään?

Evästeet voidaan luokitella niiden omistajien, eliniän ja käyttötarkoitusten perusteella:

Sivuston evästeitä ja kolmannen osapuolen evästeitä käytetään riippuen evästeen asettavasta osapuolesta. Vaikka sivuston evästeet luo Dinossi, kolmannen osapuolen evästeitä hallinnoivat eri yritykset yhteistyössä Dinossin kanssa.

Istuntoevästeitä ja pysyviä evästeitä käytetään sen mukaan, kuinka kauan ne ovat aktiivisia. Vaikka istuntoevästeet poistetaan, kun vierailija poistuu Sivustolta, pysyvät evästeet voivat jäädä vierailijoiden laitteisiin useita aikoja käyttöalueesta riippuen.

Käyttötarkoituksesta riippuen Sivustolla käytetään teknisiä evästeitä, varmistusevästeitä, kohdistus-/mainosevästeitä, personointievästeitä ja analyyttisiä evästeitä.

Miksi evästeitä käytetään?

Sivustolla evästeitä käytetään seuraaviin tarkoituksiin:

Suorittaa Sivuston toiminnan edellyttämät perustoiminnot. Esimerkiksi Dinossi.comin jäsenet eivät menetä ostoskorissa olevia tuotteita ostoskäynnin aikana. Sisäänkirjautuvien jäsenten ei tarvitse syöttää salasanaansa uudelleen vieraillessaan Sivuston eri sivuilla.

Analysoidaksesi Sivustoa ja parantaaksemme Sivuston suorituskykyä. Esimerkiksi eri palvelimien integroiminen, joilla Sivusto toimii, Sivuston vierailijoiden määrän määrittäminen ja suorituskyvyn säätäminen vastaavasti tai vierailijoiden helpottaminen löytämään etsimänsä.

Sivuston toimivuuden lisäämiseksi ja käytön helppouden varmistamiseksi. Esimerkiksi jakaminen kolmannen osapuolen sosiaalisen median kanavissa Sivuston kautta, sivustolla vierailijan käyttäjätunnustietojen tai hakukyselyjen muistaminen hänen myöhemmällä vierailullaan.

Suorittaa personointi-, kohdistus- ja mainontatoimia. Esimerkiksi vierailijoiden kiinnostuksiin liittyvien mainosten näyttäminen heidän katselemillaan sivuilla ja tuotteissa.

Kuinka voit hallita evästeasetuksiasi?

Dinossi pitää erittäin tärkeänä käyttäjien kykyä käyttää henkilötietojaan koskevia mieltymyksiään. Joidenkin Sivuston toiminnan kannalta pakollisten evästeiden asetusten hallinta ei kuitenkaan ole mahdollista. Haluamme myös muistuttaa, että jos jotkin evästeet poistetaan käytöstä, Sivuston eri toiminnot eivät välttämättä toimi.

Seuraavat tiedot siitä, miten voit hallita Sivustolla käytettyjä evästeitä koskevia asetuksia:

Vierailijoilla on mahdollisuus muokata evästeitä koskevia mieltymyksiään muuttamalla selaimen asetuksia, joilla he katselevat Sivustoa. Jos käytössä oleva selain tarjoaa tämän mahdollisuuden, on mahdollista muuttaa evästeitä koskevia asetuksia selaimen asetusten kautta. Vaikka se saattaakin vaihdella selaimen tarjoamien ominaisuuksien mukaan, tietojen omistajilla on mahdollisuus estää evästeiden käyttö, valita varoituksen vastaanottaminen ennen evästeen käyttöä tai poistaa käytöstä tai poistaa vain jotkin evästeet. Vaikka tämän aiheen mieltymykset vaihtelevat käytetyn selaimen mukaan, on mahdollista päästä yleiseen selvitykseen osoitteessa https://www.aboutcookies.org/. Evästeitä koskevat asetukset on ehkä tehtävä erikseen jokaiselle laitteelle, jolla vierailija käyttää Sivustoa.

Napsauta poistaaksesi Google Analyticsin hallinnoimat evästeet käytöstä.

Napsauta hallitaksesi Googlen tarjoamaa personoitua mainontakokemusta.

Monien yritysten mainontatoimintaan käyttämien evästeiden asetuksia voidaan hallita Online Choicesin kautta.

Mobiililaitteen asetusvalikkoa voidaan käyttää evästeiden hallintaan mobiililaitteiden kautta.

Mitä oikeuksia sinulla on?

Henkilötietolain nro 6698 pykälän 11 mukaisesti vierailijat voivat ottaa yhteyttä Dinossiin ja saada tietoja itsestään,

oppia, käsitelläänkö henkilötietoja vai ei,

Tietojen pyytäminen, jos henkilötietoja on käsitelty,

oppia henkilötietojen käsittelyn tarkoituksesta ja siitä, käytetäänkö niitä aiottuun tarkoitukseen,

Tietäen kolmannet osapuolet, joille henkilötietoja siirretään kotimaassa tai ulkomailla,

Pyydä henkilötietojen oikaisua, jos niitä on käsitelty puutteellisesti tai virheellisesti, ja pyytää, että tässä yhteydessä tehdyistä toimenpiteistä ilmoitetaan kolmansille osapuolille, joille henkilötietoja on siirretty,

Pyydä henkilötietojen poistamista tai tuhoamista, jos käsittelyä vaativia syitä ei enää ole, vaikka niitä on käsitelty lain ja muiden asiaa koskevien säännösten mukaisesti, ja pyytää, että tässä yhteydessä tehdyistä toimenpiteistä ilmoitetaan kolmansille osapuolille kenelle henkilötietoja on siirretty,

vastustaa yksilön kannalta epäedullisen tuloksen syntymistä analysoimalla käsiteltyjä tietoja yksinomaan automaattisten järjestelmien kautta,

Vahingonkorvauksen pyytäminen, jos henkilötietojen laittomasta käsittelystä aiheutuu vahinko

on oikeudet

Kyseiset oikeudet arvioidaan ja viimeistellään joka tapauksessa 30 (kolmenkymmenen) päivän kuluessa, kun henkilötietojen omistajat ilmoittavat niistä Dinossin lain nro 6698 puitteissa laatimassa henkilötietojen käsittelyä ja suojaa koskevassa politiikassa määritellyillä menetelmillä. . Vaikka on olennaista, että pyynnöistä ei peritä maksua, Dinossi varaa oikeuden periä maksun henkilötietosuojalautakunnan määrittämän maksutaulukon mukaan.

Muutokset suostumus- ja tietosuojakäytäntöön

Tietosuojakäytäntönsä ("Käytäntö") avulla Dinossi pyrkii antamaan käyttäjilleen yksityiskohtaisia selvityksiä evästeiden käytön laajuudesta ja tarkoituksesta sekä tiedottamaan käyttäjilleen heidän evästeasetuksistaan. Tältä osin, jos Sivuston evästetietovaroitus suljetaan ja Sivuston käyttöä jatketaan, evästeiden käyttö hyväksytään. Käyttäjät varaavat aina mahdollisuuden muuttaa evästeasetuksiaan.

Dinossi voi muuttaa käytännön ehtoja milloin tahansa. Nykyinen käytäntö tulee voimaan päivänä, jona se julkaistaan Sivustolla.

Onko sinulla kysyttävää?

Tule ja ota yhteyttä supersankareista koostuvaan asiakaspalveluumme

Raporttikortin lahja Kampanja!

Odottamasi Dinossi-annoskampanja on alkanut.

%10
Lisää alennuskuponki kaikkiin alennuksiin!
Koodi: 92HC63
Voimassa 04. - 14. kesäkuuta.
Luokat 0 Toivelista 0 Vertailla Tili

Siparişini Öylece Bırakıyordun Dimi :)

Alışverişini tamamladığını fark ettik. :( Bu duruma üzüldük. Senin için güzel bir süprizimiz olabilir, istersen aşağıya mail adresini yaz ve gönder bir kaç dakika sonra mail kutunu kontrol et, sepetindeki ürünler için sana sevimli hediyemizi bekle deriz :=)








Ostoskärry (0)

Laukkusi on tyhjä

Älä jää paitsi mahtavista tarjouksista! Aloita ostokset tai kirjaudu sisään nähdäksesi lisätyt tuotteet.

Osta Uutta Kirjaudu sisään
Päävalikko
Osta kategorioiden mukaan Näytä kaikki